Junnukarate – Budokoulu

 Junnukarate – Budokoulu

Junioritoiminta on tarkoitettu 7-13 ikäisille lapsille ja nuorille. Lasten ja nuorten karatetunneilla opetetaan samoja tyylisuuntamme asentoja, liikkeitä ja liikesarjoja kuin aikuisten harjoituksissakin, mutta niistä puuttuvat esimerkiksi nivel lukot sekä täyskontaktit. Karateharjoittelun ensimmäinen askel on aina peruskurssin käyminen. Peruskurssin aikana kehitetään kuntoa, notkeutta ja liikkuvuutta sekä opetellaan karaten perustekniikoita – torjuntoja, väistöjä, iskuja ja potkuja. Peruskurssin käyminen antaa harjoittelijalle taidot karaten turvalliselle harjoittelulle.

Peruskurssimme alkavat kaksi kertaa vuodessa, tavallisesti tammi- ja syyskuun puolivälissä. Kurssit kestävät noin 4 kuukautta, jonka jälkeen harjoittelu jatkuu vyöarvoryhmissä omassa tahdissa.

Juniorikurssimme ovat olleet erittäin suosittuja, joten ennakkoilmoittautumista suositellaan paikan varmistamiseksi. Ennakkoilmoittautumisia otetaan vastaan kesäkuun alusta lähtien syksyn kursseille ja marraskuun alusta kevään kursseille.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset sähköpostilla: oulu@musokai.fi Ilmoittautuessa tarvitaan seuraavat tiedot: nimi, syntymävuosi ja sähköpostiosoite / puhelinnumero.

Alkavien peruskurssien ajankohdat löydät täältä: http://musokai.fi/?cat=6

 

 

2012_Sinetti-logo_2xpms

 

 

Skip to toolbar