Seura & yhteystiedot

LAADUKASTA BUDO-OPETUSTA JO 17 VUOTTA!

Seurassamme voit harjoitella perinteisiä japanilaisia kamppailulajeja, Kokusai Shorinjiryu karatedoa, Mugenryu heihoa sekä uutuutena lajina Muso Jikiden Eishinryu Iaiheihoa. Eli karatea, ju-jutsua, kobudoa sekä japanilaista miekankäsittely taitoa iaidoa. Harjoituksia pidetään Oulussa ja Haukiputaalla.

JUNNUKARATE

Junnukarate on ala-asteikäisille tarkoitettu leikkimielinen kamppailulaji, jossa yhdistyvät liikkumisen riemu, yhdessä tekeminen sekä monipuoliset ja teknisesti vaativat lajiharjoitteet. Junnukaratessa opetellaan jo paljon itse karatea ja siihen liittyvää harjoittelun etikettiä, mutta pääpaino on kuitenkin liikkumisen ilossa ja liikunnallisten taitojen kehittämisessä.

KARATE KIDS -LIIKUNTALEIKKIKOULU

Liikuntaleikkikoulussa pelaillaan ja leikitään karaten varjolla. Tarkoituksena on opettaa lapsille monipuolista liikuntaa, toisten huomioon ottamista ja ryhmässä toimimista. Liikuntaleikkikoulussa karate on sivuroolissa mutta tietysti perustekniikkaakin harjoitellaan joka harjoituksessa

BUDOSEURA OULUN MUSOKAI RY

Budoseura Oulun Musokai ry on perustettu 16. Joulukuuta 1999. Seura on Suomen Karateliiton, Suomen Shorinjiryu yhdistyksen, Budoliiton ja Pohjois-Pohjanmaan Liikunnan jäsenseura. Osoituksena laadukkaasta budotoiminnasta seura hyväksyttiin Sinettiseuraksi vuoden 2009 lopussa ja vuonna 2013 uudelleen auditoinnissa seuran junioritoiminta todettiin olevan erinomaisella tasolla!

YHDENVERTAISUUSSUUNNITELMA

Yhdenvertaisuuslaki on astunut voimaan 30.12.2014.
Lain tarkoituksena on edistää yhdenvertaisuutta ja ehkäistä syrjintää sekä tehostaa syrjinnän kohteeksi joutuneen oikeusturvaa.
Opetus- ja kulttuuriministeriö edellyttää kaikilta avustusta saavilta urheilujärjestöiltä yhdenvertaisuussuunnitelman laadintaa siten,
että suunnitelma on valmis, ja järjestön hyväksymä ennen vuoden 2016 loppua.

Suomen Karateliiton yhdenvertaisuussuunnitelma

Yhteystiedot:

Toni Stenberg 040-1800 965

oulu@musokai.fi

etunimi.sukunimi@musokai.fi

Osoite:

Kamppailusali

Alasintie 3, 90400 Oulu

 

Leave a Reply

Skip to toolbar